Wat zijn Fawaxjes van Faroxi?

Wat zijn Fawaxjes van Faroxi?

Wat zijn Fawaxjes van Faroxi?
Wat zijn Fawaxjes van Faroxi? Wat zijn Fawaxjes van Faroxi? Wat zijn Fawaxjes van Faroxi? Wat zijn Fawaxjes van Faroxi? Wat zijn Fawaxjes van Faroxi? Wat zijn Fawaxjes van Faroxi?

Wat zijn Fawaxjes van Faroxi?

Geplaatst op 25-1-2022 door Faroxi

Welkom Faroxi Family bij ons tweede blog bericht. De titel geeft al duidelijk aan waar deze blog over gaat, vandaag legt Faroxi.nl precies uit wat de Fawaxjes van Faroxi precies zijn. Lees snel verder. 

 

Fawaxjes zijn gemaakt van ecologische sojawas welke verhit wordt en waaraan een geurolie wordt toegevoegd en nog wat andere natuurlijke componenten om uiteindelijk in iedere gewenste vorm te kunnen worden gegoten. In ons assortiment bieden wij vier vormen aan: Rond, Bloem/Blad, Hart en Stervorm. Het formaat van 1 fawaxje is 2 cm en weegt 2 gram. 

Een Fawaxje plaats je bovenin een brander van minimaal 8 cm hoog en onderin plaats je een waxinelichtje met een maximale brandtijd van 4 uur. Dit is belangrijk voor de beste geurbeleving en voor de veligheid tijdens het branden.
Fawaxjes zijn een soort smeltkaarsen met een geur die direct de ruimte vullen met een heerlijke geur. Je kent ze vast wel onder de naam geur bonbons, wax melts, waxjes, waxxies enz. 

 


Waarom kies je voor Fawaxjes van Faroxi?
 

Hier kunnen we heel kort over zijn. Omdat ze één van de beste uitvindingen ever zijn. Maar oké, we begrijpen ook wel dat je dit niet per definitie te beste reden hoeft te vinden.
Dus maak het jezelf even gemakkelijk, pak wat lekkers en wat te drinken en ga er even goed voor zitten en lees alle redenen waarom je dus kiest voor de Fawaxjes van Faroxi.

 

  1.  Ambachtelijk gemaakt. De Fawaxjes in ons assortiment komt van een leverancier in Nederland die met haar team dit product zelf maakt. Ze worden met de hand gemaakt en het wordt op gevoel gemaakt. Ze werken niet met vaste afmetingen waardoor de kleur soms kan variëren. Dit heeft geen effect op de geurbeleving.

  2. Wat wij echt een prè vinden is dat de Fawaxjes geen rook afgeven, niet op dieren is getest en de geur lang meegaat en milieuvriendelijk zijn.

  3. Daarnaast worden wij er erg blij van dat hier geen paraffinewas in is verwerkt. Hier krijgen namelijk veel mensen hoofdpijn van en daar heb je bij het branden van de Fawaxjes geen last van.

  4. Zoals eerder al aangegeven blijft de geur lang hangen nadat je het waxinelichtje hebt uitgeblazen bij het bereiken van jouw gewenste geur in huis of waar je het ook wilt gaan gebruiken. Zodra de geur is verdwenen kun je het Fawaxje weer even laten smelten. Uit eigen ervaring kunnen we met tevredenheid vertellen dat je de geur zelfs beneden ruikt wanneer de geurbander met Fawaxje in de slaapkamer gebruikt wordt. Ook ontvangen we positieve feedback van onze Faroxi Family met soortgelijke ervaringen. En daar doen we het natuurlijk voor. Persoonlijk worden we erg blij van de foto's en berichten die wij ontvangen. Regelmatig delen wij deze foto's via onze Social Media Platformen, natuurlijk altijd met toestemming.  Oh ja , bijna vergeten te vertellen dat de geur van één fawaxje zo'n 8 tot 12 uur meegaat. 

  5. Veilig en Voordelig. Nog een ideaal aspect is dat de Fawaxjes niet spetteren en snel smelten. Bovendien een veilige en voordelige vervanging voor geurolie, geurkaarsen met lont (paraffinewas) , wierrook en geur stokjes. Omdat de Fawaxjes veel voordeliger zijn om aan te schaffen , milieuvriendelijk zijn en een langdurige perfecte geurbeleving biedt gaat onze persoonlijke voorkeur uit naar dit product. Zeker in vergelijking tot geur stokjes is dit een betere keuze omdat geurstokjes wat betreft geur snel verdwijnt en vaak duurder in aanschaf is en de inhoud sneller verdampt en dus opgaat. 

  6. Verkrijgbaar in verschillende geuren , kleuren en vormen. Dus voor iedereen zit er wel een aantal favoriete geuren bij. 

Het assortiment

 

Het assortiment bestaat uit verschillende geuren waarbij je kunt denken aan  parfum geuren die geïnspireerd zijn op bekende merken zoals: Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Paco Robanne, Armani, DKNY, YSL en de man die een enorm groot talent bezat en wereldwijd wel bekendheid genoot  en helaas gisteren is overleden;Thierry Mugler. Angel en Aura Zone zijn twee geuren die geïnspireerd zijn door deze geweldige man. 

 

Natuurlijk hebben we ook frisse geuren in ons assortiment zoals Blue Fresh, Baby Powder, Fluffy & Cuddle en So Delicious. Waarvan So Delicious een inspiratie is op Be Delicious van DKNY. Ruikt heerlijk fris naar friszoete appeltjes. Onze persoonlijke favoriet is de Blue Fresh bij de frisse geuren. Echt een aanrader om eens te proberen, deze kun je direct combineren met de stofzuigerkorrels Blue Fresh en zo heb je overal in huis dezelfde geur. Wel zo handig en lekker! 

 

Hopelijk weet je nu wat meer over de Fawaxjes van Faroxi en ben je net zo enthousiast geworden als wij.
Neem snel een kijkje in de categorie Heerlijk Thuis en kijk welke geuren het beste bij jou passen. Maak simpel een account aan in onze webshop en geniet van de voordelen zoals alle ander Faroxi Family leden. Je spaart namelijk punten bij door ons geselcteerde producten en deze kun je gebruiken om korting te ontvangen op je bestelling. Er zijn ook producten die je gratis kunt bestellen met punten en dat is toch een mooie meevaller. Naast het feit dat onze service uitmuntend is  en onze bestellingen altijd met zorg en liefde worden ingepakt waardoor het uitpakken altijd een feestje is. Bieden we nog een exclusief voordeel aan onze V.I.P. Faroxi Family Leden namelijk de Faroxi Family Loyalty Bonus. Ieder jaar in december bekijken wij het uitgegeven bedrag per klant in onze webshop en geregistreerde leden die via Facebook of telefonisch bestellen en via betaalverzoek betalen ontvangen van ons een persoonlijk winkelkrediet voor het nieuwe jaar in hun persoonlijke omgeving in de webshop. Zo begint het nieuwe jaar altijd goed wanner je via www.Faroxi.nl besteld. 
Dit geld voor onze regelmatig terugkerende afnemers. Faroxi vind het belangrijk om onze loyale klanten te belonen. Jullie zijn immers de reden dat wij onze passie kunnen uitvoeren namelijk: Ondernemen en mensen een geluksmoment bezorgen door van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Faroxi.nl, Fawaxjes, Blog, Info, Parfum, Fris, Zoet, Bloemig, Thierry Mugler, Ecologisch Sojawas, Wax Melts

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Recente berichten
Wat zijn Fawaxjes van Faroxi?
Welkom Faroxi Family bij ons tweede blog bericht. De titel geeft al duidelijk aan waar deze blog over gaat, vandaag legt Faroxi.nl precies uit wat de Fawaxjes van Faroxi precies zijn. Lees snel verder.  ...
Faroxi stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee?
Faroxi Stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee? Dit lees je in onze eerste blog. ...
Blogcategorieën
  • cat-image BLOGS & TIPS

    Blijf op de hoogte van onze blogs en tips die u op deze pagina kunt lezen.
    Diverse topics zullen aan bod komen, van doe-het-zelf topics tot hoe je het beste met een product van Faroxi.NL om kunt gaan. 
    Ook zullen we regelmatig een gastblogger uitnodigen om van zichzelf te laten horen en geven we onze Faroxi Family het woord.