Faroxi stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee?

Faroxi stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee?

Faroxi stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee?
Faroxi stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee?

Faroxi stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee?

Geplaatst op 13-1-2022 door Faroxi
Hoi Faroxi Family , 

Leuk dat je onze eerst blog leest. Ik dacht altijd: " Waarom zou ik gaan bloggen? Want wie leest er in deze tijd nog behalve memes & facebook statussen? ". Ja ja, het is wat met al die oppervlakkige meningen en gedachten. Maar om een lang vehaal kort te maken men heeft Faroxi ervan overtuigd dat er echt voldoende mensen zijn die het leuk vinden om een blog te lezen. Dus ik ga ervoor !

 

NOOIT MEER WAT ANDERS


Om maar direct terug te komen op oppervlakkige meningen en gedachten. STOFZUIGERKORRELS  wat moet je ermee?
Dat is wat ik als eerste dacht. Hoe gaat dit van TOEGEVOEGDE WAARDE zijn? Zo ging het een beetje in mijn hoofd. 
Nou Faroxi Family, Faroxi wilt nooit meer wat anders !!! De geur die het afgeeft, zo ongeloofljk heerlijk!!
Wanneer je een stofzuiger hebt maakt het niet uit of deze een zak heeft of niet. Het werkt in bijna iedere stofzuiger  tenzij je er zo eentje hebt die een filter heeft waarbij die geen geur afgeeft. Dat zijn meestal de stofzuigers van rond de € 1000,- 
Nu heeft Faroxi twee stofzuigers, 1 op de benedenverdieping en eentje boven. Beneden heb ik er één met zak en boven zonder zak. 

 

MET OF ZONDER ZAK


Zoals ik net al aangaf, hebben we beneden een stofzuiger met zak. Soms doe ik drie gevulde dopjes met stofzuigerkorrels in een schone lege stofzuigerzak en begin dan met stofzuigen. Andere keren strooi ik wat korrels op de grond en zuig het op met de stofzuiger en ga verder met stofzuigen van de woning. Dit kan ook gewoon in de stofzuiger die wij boven gebruiken en geen zak heeft. Daarbij gebruik ik een organza zakje om de korrels in te doen zodat je de korrels niet hoort tijdens het stofzuigen. Dit is een persoonlijke keuze en geen moetje. 
Faroxi.nl is een webshop, anders zou ik het ook in onze winkelpand gebruiken want dit is een product die je gewoon MOET hebben.
Zelfs al zou ik het zelf niet verkopen, dan zou ik het nog iedereen aanraden en ik ga je uitleggen waarom. 


HEKEL AAN STOFZUIGEN 


Faroxi heeft een ongelooflijke hekel aan stofzuigen en door dit product is dit helemaal veranderd!!! Zie je die uitroeptekens?
Ik schreeuw het namelijk uit van geluk. De stofzuigerkorrels zijn absoluut van toegevoegde waarde want de geur die het afgeeft tijdens het stofzuigen heeft direct  een positief effect op mijn humeur. Stofzuigen doe ik tegenwoordig met plezier. Bovendien blijft de geur nog een tijd hangen nadat je klaar bent met stofzuigen. Van onze Faroxi Family die onze stofzuigerkorrels al gebruiken krijgen we alleen maar goede feedback. Vooral van personen met huisdieren in huis of die vaak met krachtige kruiden koken in huis horen we dat ze niet anders meer willen. 
Mijn favoriete geuren zijn Yes !, Pinky Scandal, Black Magic & Blue Fresh. Dat zijn mijn persoonlijke favoriete geuren. Momenteel hebben we 13 geuren in assortiment, het waren er eerst 20 , uiteindelijk is er een selectie gemaakt van de lekkerste geuren. Er zijn nog 13 geuren in assortiment; Adore, Aura Zone, Baby Powder, Belle, Black Magic, Blue Fresh, Cherry Blossom, Fluffy & Cuddle, Joyful, Musk & Sandalwood, Pinky Scandal, So Delicious & Yes!.

 

VERDER MET DE TOP 10



De parfum geuren zijn: Adore, Aura Zone, Belle, Black Magic, Joyful, Pinky Scandal, So Delicious & Yes!.
Deze geuren zijn allemaal geinspireerd op bekende parfum geuren. Adore doet je denken aan J'Adore van Christian Dior, Aura zone doet je denken aan Aura van Thierry Mugler, Belle brengt je in gedachten naar La Vie est Belle van Lancôme, Black Magic hoort bij Black Opium van Yves Saint Laurent ( YSL ) , Joyful is geïnspireerd door Escada, Pinky Scandal door Scandal van Jean Paul Gaultier, SoDelicious laat me denken aan Be Delicious van DKNY en Yes! voert me weg naar de geur van SI Armani. En stuk voor stuk zijn het allemaal geuren die ik graag in huis heb. 


De bloemige en frisse geuren zijn: Baby Powder, Blue Fresh, Cherry Blossom, Fluffy & Cuddle en Musk & Sandalwood.
Baby Powder ruikt naar de bekende baby poeder geur en Blue Fresh is een heerlijke frisse geur die ruikt naar de geur van Lenor Unstoppables. 
Fluffy & Cuddle doet je denken aan de bekende wasverzachter geur en is friszoetig van geur. 
Cherry Blossom ruikt naar kersenbloesems en Musk & Sandalwood ruikt naar een combi van , ja ja, je raadt het al Musk en Sandalhout. 

Binnenkort gaan we verder met de top 10 geuren omdat de geuren Cherry Blossom, Joyful & So Delicious binnenkort uit assortiment gaan en waarschijnlijk niet meer terugkeren in assortiment. Deze geuren werden via Faroxi.nl regelmatig besteld , alleen zijn deze geuren straks jammer genoeg niet meer leverbaar Dus waren dit één van je favoriete geuren, dan zou ik nog even snel inslaan, want OP = OP.

 

HANDIG OM TE WETEN



Misschien handig om te weten. De stofzuigerkorrels zijn van Hollandse Bodem en worden geheel geproduceerd volgens de wettelijk vastgestelde EU-richtljnen. Geen giftige stoffen dus, wel zo fijn! 
Iedere geur heeft een andere kleur, maakt de geur niet zoveel uit, dan bestel je gewoon jouw favo kleur.
Houd je van roze , dan bestel je lekker de Pinky Scandal, daar krijg je sowieso geen spijt van. 
De stofzuigerkorrels van Faroxi zitten in een fles van ongeveer 250 ml, de flessen worden met de hand gevuld en niet afgewogen,
het kan dus een beetje variëren. Echter is dit een kleine minimale marge. 
Met een fles doen sommigen een jaar en anderen weer drie maanden, dit hangt van je eigen schoonmaakgedrag af en natuurlijk van het aantal flessen die je in je bezit hebt. Koop je meerdere geuren via Faroxi.nl dan kun je lekker afwisselen en doe je dus nog langer met jouw aankoop.
De geur blijft namelijk 6- 8 weken hangen in een stofzuiger (zak). Het advies is drie à vier gevulde dopjes , alleen kun je het ook gewoon zelf bepalen. Iedereen ruikt namelijk op een andere manier, dus of je juist meer of minder stofzuigerkorrels gebruikt per beurt hangt dus van je eigen neus af. Het beste bewaar je de stofzuigerkorrels in een ruimte die niet warmer kan worden dan 25 °C en buiten bereik van jonge kinderen en huisdieren. We willen niet dat ze het per ongeluk opeten natuurlijk. 


FAWAXJES WAX MELTS 


De stofzuigerkorrels in ons assortiment kun je matchen aan onze Fawaxjes in ons assortiment. 
Handig voor wanneer je overal dezelfde geur wilt hebben. Wil je meer weten over onze Fawaxjes? Dat lees je in onze volgende blog. 
Faroxi, Stofzuigerkorrels, Parfum, Bloemig, Fris, Fles, 250 ML, Langhoudend

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Recente berichten
Wat zijn Fawaxjes van Faroxi?
Welkom Faroxi Family bij ons tweede blog bericht. De titel geeft al duidelijk aan waar deze blog over gaat, vandaag legt Faroxi.nl precies uit wat de Fawaxjes van Faroxi precies zijn. Lees snel verder.  ...
Faroxi stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee?
Faroxi Stofzuigerkorrels in een fles, wat moet je ermee? Dit lees je in onze eerste blog. ...
Blogcategorieën
  • cat-image BLOGS & TIPS

    Blijf op de hoogte van onze blogs en tips die u op deze pagina kunt lezen.
    Diverse topics zullen aan bod komen, van doe-het-zelf topics tot hoe je het beste met een product van Faroxi.NL om kunt gaan. 
    Ook zullen we regelmatig een gastblogger uitnodigen om van zichzelf te laten horen en geven we onze Faroxi Family het woord.