UV lichtgevende haarmascara - Neon Blauw

3,95

Excl. BTW: €3,26

Prijs in spaarpunten: 100

Excl. BTW:
€3,26
Prijs in spaarpunten:
100
Model:
HAARMASCARA-NEON BLAUW-15043
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
1

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Highlight je haren!

  • Geproduceerd in Engeland en is volledig cosmetisch gekeurd
  • Deze tube bevat 10ml, blauwe fluorescerende neon haarmascara
  • Fluorescerende neon kleur in daglicht, UV glow effect in Blacklight of ander UV licht!
  • Makkelijk aan te brengen met een borsteltje en makkelijk uit te wassen met shampoo

Effect

Dat is eigenlijk heel simpel. De fluoriserende neon kleur zorgt ervoor dat de haarmascara al onwijs opvalt in regulier daglicht. Echter wanneer de UV haarmascara in aanraking komt met een Blacklight of ander UV licht, dan zorgt dit voor een ware UV glow sensatie! U bent letterlijk en figuurlijk het lichtpunt op ieder event! Dit fantastische UV glow effect heeft u nog nooit gezien!

Gebruik

De neon UV haarmascara heeft hetzelfde uiterlijk als normale mascara. Het borsteltje met de "tandjes" zit in een mooi ontworpen tube.
Door het borsteltje is de UV haarmascara erg makkelijk, in strepen, aan te brengen op het haar. Het is verstandig om de haarmascara in laagjes aan te brengen voor een optimaal resultaat. De neon UV haarmascara zal met weinig haarmascara bij blond haar eerder opvallen dan bij donker haar, waar wellicht iets meer "strepen" nodig zijn. Het is aan te raden om altijd eerst even hetproduct op een klein stukje  tioe te passen voordat u uw hele haar bewerkt. Zo kan het effect bij geblondeerd, of extreem gebroken haar, anders uitvallen dan bij donker haar.


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder