Faroxi Fawaxjes Wax Melts - Stervorm - Diverse geuren - 15122

0,50

Excl. BTW: €0,41

Prijs in spaarpunten: 10

Excl. BTW:
€0,41
Prijs in spaarpunten:
10
Model:
faroxi-fawaxjes-wax-melts-stervorm-diverse-geuren-15122
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
FAROXI

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

In dit overzicht vindt je alle fawaxjes in stervorm voor in een geur of waxbrander en zijn een veilig alternatief voor geurkaarsen. 
Voor het beste resultaat gebruik je een waxbrander van minimaal 8 cm hoog. En een waxine lichtje dat niet langer brandt dan 4 uren. 
De fawaxjes zijn in 4 vormen te vinden in onze webshop: BloemvormHartvormRonde Vorm en Stervorm.
Al onze fawaxjes zijn ecologisch en geven geen rook af tijdens het smelten. Het formaat van de fawaxjes zijn 2 * 2 * 2 cm en het gewicht van 1 fawaxje  is 2 gram. Faroxi Fawaxjes kun je meerdere keren branden voordat het geen geur meer afgeeft.1 fawaxje wax melt gaat ongeveer 8- 10 uren mee. Dit kan per geur verschillend zijn. Bepaal makkelijk zelf de gewenste geur voor in de ruimte waar je bent door bij de gewenste sterkte het waxine lichtje uit te blazen.De geur blijft nog uren aanwezig. Wanneer de fawaxjes geen geur meer afgeven kun je het gemakkelijk verwijderen uit de geur of wax brander. Wat veel van onze Faroxi Family leden doen is de geuren mixen. Ook dit kan veilig met onze fawaxjes. Faroxi adviseert om niet meer dan 2 geuren te mixen.
Er passen maximaal 50 fawaxjes in een brievenbuspakje. Indien een geur uitverkocht is dan ziet u deze niet staan bij de opties.
Wilt u een geur graag hebben die is uitverkocht, neem dan contact met ons op.

Fawaxjes in stervorm zijn er in de volgende geuren:
 

  • Black Wonder: geïnspireerd door Black Opium YSL, een hedendaagse geur van elegantie en moderniteit. Een favoriete geur van Faroxi en de Faroxi Family. Een lichtzoete geur waar je blij van wordt. 
  • Blue Fresh is een geur geïnspireerd op Lenor unstoppables, de heerlijke geurparels voor de was. Een krachtige frisse geur die je doet denken aan fris gewassen kleding. Het hele huis vult zich met een zalige frisse geur. Favoriet
  • Bubble Gum, terug van weg geweest! Na veel vraag weer in het assortiment en daar zijn we blij om. Een echte zomergeur, zoet van de kauwgom van vroeger, gemengd met heerlijk frisse fruitgeuren.
  • Fabulous Lady: een heerlijke orientaalse bloemengeur vol rijke geuren zoals mandarijnbloesem, jasmijn en tonkaboon. Geïnspireerd door Lady Million Fabulous van Paco Rabanne
  • Femme, geïnspireerd door  JP Gaultier (w). Super sensuele geur,vrouwelijke parfum geur een klassieker! 
  • Kersentaart: de heerllijke geur van kersentaart. Ruikt echt naar kersen. 
  • Komkommer/meloen: een aroma van zoetzure komkommer en een donkergroene olieachtige noot met hints van violet, met een achtergrond van zoete, vers gesneden suikermeloen. Heerlijke geur voor een zomerse dag! Ook deze geur is weer terug in het assortiment. 
  • Lavendel: geïnspireerd door de shamppoo en douchgel van Johnson & Johnson. Een geur die ontspanning biedt. 
  • Sweet Cookies is een lekkere zoete geur en ruikt ook echt naar zoete koekjes. Je komt direct in een heerlijke feel good sfeer. Let op! Faroxi Fawaxjes altijd buiten bereik van huisdieren en kleine kinderen houden. 
  • Zoete jasmijn is een combinatie van zoet & fris. Ook wel bekend als Toscaanse Jasmijn. Eenbijzondere combinatiegeur waar je lang van kunt genieten. 

 

Kenmerken

Vorm: Ster
Formaat: 2 * 2 * 2 cm.
Gewicht: 2 gram.
Rookvrij tijdens het smeltproces.
Ecologische sojawas.
Zonder toegevoegde paraffine.
Gaat lang mee. 
Aroma: Bloemig, Zoet , Fruitig en Fris.
Niet op dieren getest.
Brandtijd:Maximaal 4 uren achter elkaar. 
1 faroxi fawaxje gaat ongeveer 8- 10 uur mee. 
Kleurtonen kunnen afwijken doordat ze met hand worden gemaakt. 
Beste resultaat geur of wax brander: minstens 8 cm hoog. 
Buiten bereik van huisdieren/ kleine kinderen houden. 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder