Bedrukking T- Shirt ' Holy with a hint of Hood '- 15167

19,95

Excl. BTW: €16,49

Excl. BTW:
€16,49
Model:
15167
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
10
Merk:
FAROXI

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving
Bedrukte t-shirt voor dames met de tekst 'Holy With a Hint of Hood; She is Strong' daarnaast een afbeelding van een hartje en daaronder staat de tekst Proverbs 31:25.  Speciaal in het assortiment voor de gelovige mensen in onze Faroxi Family en natuurlijk ook voor onze gasten die zo nu en dan gezellig bij Faroxi bestellen. Zwart t-shirt van het merk B&C Collection. Dit merk is al zeker 20 jaar een gerenommeerde naam en biedt kleding van superieure kwaliteit speciaal ontworpen voor bedrukking. Zo weet je zeker dat je goede kwaiteit krijgt. Het B&C T-shirt is modern, buisvormig en met korte mouwen. Met een moderne, eigentijdse look en de legendarische 190GSM single jersey kwaliteit. Verkrijgbaar in de maten S tot en met XXXXL , zodat iedereen wel een leuk customized t-shirt kan bestellen. 

Materiaal: 100 % Katoen van ringgesponnen garen. Dit is een fijner, soepeler en consistent breisel. De fijnere vezels zijn in elkaar gedraaid, met een sterker, kabelachtig garen tot gevolg. Met ringgesponnen garens wordt uiteindelijk een gladdere en duurzamere stof verkregen.


Wil je graag een custom made t-shirt dan heb je de optie om tegen een meerprijs de wensen door te geven. 
De prijs van dit t-shirt is met 1 full-color premium textiel vinyl. Wanneer je dus twee kleuren wilt, waarvan 1 standaard premium vinyl kleur en 1 glitter kleur, dan selecteer je alleen bij de opties 1 kleur glitter. Wil je twee kleuren standaard premium vinyl + 1 kleur glitter, dan kies je 2 kleuren + 1 kleur glitter. Wanneer je gewoon 1 full- color bedrukking wilt, maar niet in de kleur wit, maar in een ander kleur dan kies vink je alleen de kleur bij de voorbeeld kleuren textiel vinyl. 

Faroxi adviseert om maximaal 3 kleuren te kiezen als variatie, natuurlijk heb je de keuze om meer kleuren te kiezen. 
Per extra kleur komt er 1 euro bij voor de standaard premium textiel vinyl die gebruikt wordt voor de bedrukking. 
Voor soorten vinyl als glitter of holografische effecten komt er 1.95 per kleur extra bij. Simpelweg omdat dit materiaal duurder is. 

Kenmerken: 
  • T-shirt: Zwart
  • Merk: B&C Collection
  • Bedrukking: Faroxi
  • Materiaal: 100% katoen - ringgesponnen
  • Duurzaamheid: Oeko-Tex100 #beschermmijnhuid
  • Tubular constructie #beweging
  • Kraag van fijne rib voor een modern accent #trendy
  • Halsboord achteraan voor een fijne afwerking #comfort
  • Satijnlabel #zijdezachtetouch
  • Tekst: Holy with a hint of hood; she is strong heart Proverbs 31:25


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder