NOVAGE SKINERGISE SET

190,00

Excl. BTW: €157,02

Excl. BTW:
€157,02
Model:
NOVAGE SKINERGISE SET- 15098
Levertijd:
7 werkdagen
Spaarpunten:
45

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

NovAge Skinergise is een volwaardige gezichtsverzorging om alle eerste tekenen van veroudering te bestrijden en vertragen.
Geniet van een vlekkeloze, energieke en gezond uitziende huid.  Met Taurine Energising Technology en açai plantaardig stamcelextract. 

De setprijs is altijd voordeliger en heeft een waarde van € 190,-.
  • NovAge Supreme Cleansing Gel
  • NovAge Skinergise Ideal Perfection Eye Cream
  • NovAge Skinergise Ideal Perfection Serum
  • NovAge Skinergise Ideal Perfection Day Cream SPF 30
  • NovAge Skinergise Ideal Perfection Night Cream


Taurine Energising Technology
Alle producten

Deze innovatieve technologie bevat taurine van natuurlijke oorsprong, wat de huid helpt op te laden door de celenergie te boosten, zodat deze optimaal kunnen presteren. Het hydrateert ook direct, helpt de vitaliteit van de huid behouden, en vermindert zichtbare tekenen van vermoeidheid en fijne lijntjes. De technologie krijg bovendien kracht van Scandinavische algen, die de cellen herstructureren en beschermen.


Açai plantaardig stamcelextract
Alle producten

Açai plantaardig stamcelextract is geselecteerd om zijn ongelofelijke antioxidantwerking, en staat erom bekend bescherming te bieden tegen vrije radicalen. Het boost ook de hydratatie en vult de stimulerende actie van taurine perfect aan, om de cellen op te laden en de huid energie te geven.

 

Toegevoegde ingrediënten:


Hyaluronzuur
Eye Cream, Serum

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en staat bekend om zijn indrukwekkende capaciteit het vochtgehalte van de huid te reguleren en verbeteren - een kritische factor bij het bestrijden van de eerste tekenen van veroudering. Ongelofelijk genoeg kan het tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden, waardoor de huid er zachter en voller uitziet. Het heeft ook bewezen de structuur van de huid te versterken en die er zacht, soepel en glad uit te laten zien.


Niacinamide
Night Cream

Niacinamide (vitamine B3) is een extreem krachtig en effectief voedend bestanddeel, en het herstelt veel verouderingstekenen. Zo verbetert het de huidelasticiteit, vermindert het zichtbaar fijne lijntjes en bevordert het een gezonde, evenwichtige huidbarrière.


Pollution Protect Technology
Day Cream

Dagelijkse stadse vervuiling wordt gezien als een schadelijke factor met het potentieel om vroegtijdige huidveroudering, verminderde uitstraling en een droge huid te veroorzaken. Pollution Protect Technology is ontwikkeld om de huid te beschermen tegen de negatieve impact van schadelijke factoren, zoals vervuiling. Het vormt een onzichtbaar, luchtdoorlatend laagje dat ervoor zorgt dat de schadelijke vervuilingsdeeltjes niet in contact komen met de huidbarrière.


UVA- & UVB-bescherming
Day Cream

Je huid beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon biedt een cruciale bescherming tegen de eerste tekenen van veroudering, en door zon veroorzaakte schade. NovAge Skinergise Ideal Perfection Day Cream biedt SPF30 en bevat een UV-beschermende technologie met speciale filters om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-stralen, evenals door de zon veroorzaakte schade die erom bekend staat vroegtijdige veroudering te veroorzaken.


Cafeïne
Eye Cream

De eerste tekenen van veroudering en tekenen aan de wand voor een hectische levensstijl (wallen, donkere kringen en zwelling) zijn vaak meer zichtbaar rond de ogen, waar de huid dunner is dan in de rest van het gezicht. Om dit te bestrijden is NovAge Skinergise Ideal Perfection Eye Cream samengesteld met cafeïne – een bekende verbeteraar van de microcirculatie met een bewezen capaciteit om de eerste zichtbare tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen, en de huid rond je ogen er uitgeruster en frisser uit te laten zien.


Pre-Biotic Active
Serum

Om de zichtbare effecten van vergrote poriën te bestrijden en een optimale huidgezondheid te bevorderen werkt dit unieke ingrediënt op meerdere niveaus. Het helpt de celvernieuwing stimuleren en elimineert dode huidcellen voor een zachtere, gladdere huid. Het vermindert ook de zichtbare poriën en bevordert een gezonder micromilieu voor de huid, voor een evenwichtig en gezond uitziend resultaat. Tenslotte stimuleert het de synthese van vochtvasthoudend hyaluronzuur om de huid er vol en zacht uit te laten zien.


Glycolzuur
Night Cream

Glycolzuur herstelt de uitstraling terwijl je slaapt door de cellen te vernieuwen en de buitenste, doffe huidlagen te exfoliëren. Dit zorgt dat er een nieuwe, gezondere huid verschijnt, en helpt de textuur verfijnen, imperfecties te verminderen en de helderheid te verbeteren. Het staat er ook om bekend de collageenproductie te verbeteren, om zichtbare fijne lijntjes te verminderen.


Antioxidant vitamine E
Day & Night Cream

Deze bekende antioxidant speelt een belangrijke rol bij de bescherming tegen huidverouderende vrije radicalen, die kunnen ontstaan door vervuiling. Het helpt de huid ook essentieel vocht vast te houden, om een soepele, zachte en gezonde huidbarrière te creëren.


Matterend poeder
Serum, Day Cream

Voor een frissere look bevatten NovAge Skinergise Ideal Perfection Serum en Day Cream een licht getextureerd poeder dat overtollige talg en vet absorbeert om voor een matterende antiglanseffect te zorgen, met een mooie zachte finish. De technologie verbetert ook de huidtextuur, waardoor die zacht aanvoelt en er glad uitziet.


Optical Illuminators
Eye Cream

Deze unieke mix van minuscule minerale deeltjes en optisch verdoezelende poeders weerkaatst het licht om de huid te laten stralen - het zorgt voor een soft-focus effect dat zichtbare imperfecties verdoezelt en verzacht.


Silver-Reflect Particles
Eye Cream, Serum

NovAge Skinergise Ideal Perfection Eye Cream en Serum zijn op maat samengesteld met minuscule zilverkleurige minerale deeltjes met de indrukwekkende capaciteit om het licht te weerkaatsen. Dit creëert een uniek visueel effect bij het aanbrengen, waardoor de huid er onmiddellijk stralender uitziet.


Dual-Reflect Particles
Serum

Deze speciale huidperfectionerende mix combineert zilver- en rozekleurige minerale deeltjes die werken als microspiegeltjes, om een zachte visuele focus op het gezicht te leggen door het licht in miljoenen richtingen te weerkaatsen. Hierdoor worden de teint en uitstraling direct en zichtbaar verbeterd, terwijl fijne lijntjes en imperfecties verminderd worden - zonder de natuurlijke schoonheid van de huid te maskeren.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder