Glow in the dark face & body verf 10ml - Onzichtbaar

3,50

Excl. BTW: €2,89

Excl. BTW:
€2,89
Model:
Glow in the dark face & body verf 10ml - Onzichtbaar
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
1

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Onzichtbare verf in daglicht; extreem glow in the dark effect in het donker!

Deze onzichtbare glow verf wordt vaak gebruikt door visagie experts voor professionals in de entertainment branche. Zo zien we de glow in the dark verf vaak terug bij (club)danseressen, fotoshoots van modellen, monsters in een levend spookhuis, etc. Deze glow verf is erg populair bij Halloween feesten of in spookhuizen. Vanwege de aangebrachte staffel, is deze unieke lichtgevende lichaam- en gezichts verf ook verkrijgbaar per tube. Dit maakt de glow verf beschikbaar voor iedere feestganger die net wat meer op wil vallen dan de rest.

Effect: 
De glow verf heeft een dubbele functie. De andere neon kleuren glow in the dark verf kleuren zorgen voor een zeer felle, bijna fluoriserende werking in het daglicht. Dat heeft deze glow verf niet, vandaar de naam "onzichtbare" glow in the dark verf. Deze verf is dus totaal niet zichtbaar in gewoon licht. Dit veranderd snel wanneer je in het licht van een blacklight of ander UV licht stapt......AMAZING! De verf licht enorm op en de transparante kleur veranderd in een groen-geel lichtgevend geheel! Super gaaf!
De tweede functie van deze lichtgevende verf is dat het (na het opladen) ook licht geeft in het donker, zonder de aanwezigheid van UV licht! Dit is het grote verschil tussen glow in the dark verf en UV/blacklight verf. Voor de glow in the dark functie te activeren dient de verf wel eerst opgeladen te worden, dat gaat in drie eenvoudige stappen:

1. Breng de glow verf aan op het lichaam of gezicht
2. Laadt de verf een aantal minuten op met een UV licht of ander fel licht. Hoe langer en feller het licht waarmee u laadt, des te langer het effect
3. Loop een donkere ruimte in voor een extreem glow in the dark effect!

Gebruik: 
Dat is erg eenvoudig! De glow verf is al vanuit de tube makkelijk aan te brengen op de huid. Wanneer u specifieke glow in the dark patronen of details wil aanbrengen op de huid, is het aan te raden om de verf eerst op de vingertoppen aan te brengen en vervolgens te verdelen over het lichaam. Op deze manier zijn glow in the dark tatoeages perfect vorm te geven. Voor een extra lichtgevend effect is het mogelijk om de glow in the dark verf met een dubbele laag aan te brengen op de huid. Voor het beste resultaat wacht u eerst tot de onderste laag enigszins gedroogd is voordat u de tweede laag aanbrengt.


Kenmerken:
  • Geproduceerd in Engeland en CE gekeurd
  • Geschikt voor lichaam en gezicht
  • Deze tube bevat 10ml transparante glow in the dark verf
  • Deze verf is niet te zien in normaal licht, geeft een geel-groen effect in UV licht en dezelfde lichtgevende kleur in het donker (na opladen)
  • Voor het glow in the dark effect dient u de verf eerst enkele minuten op te laden met een UV licht of ander fel licht
  • De glow in the dark verf is makkelijk van het lichaam te wassn.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder