T-SHIRTS BEDRUKKEN T-shirts om te bedrukken vindt je in deze categorie. Op dit moment hebben wij twee kleuren T-shirts in assortiment. Zwart en Wit, 
omdat dit de meest gangbare kleuren zijn die besteld worden. We maken gebruik van het merk B&C Collections  de E - 190 lijn, 
wat zeer geschikt is om te bedrukken met een hittepers en textielvinyl. De vrouwenlijn valt smal, houd hier rekening mee met bestellen van de maat. De bedrukking wordt dus op het T-shirt gedrukt en niet in het t-shirt zoals bij sublimatie.
Ontwerp je eigen T-shirt of kies uit onze voorbeelden. De voorbeelden zijn aan te passen naar kleur en materiaal zoals glitter of holografisch. Zoals altijd dient u rekening te houden met verschil in kleur zoals u deze op uw beeldscherm ziet en zoals het op het T-shirt gedrukt is. Dit komt doordat beeldschermen een blauw lichtscherm hebben. Bekijk snel onze voorbeelden in de webwinkel of neem contact met ons op voor je eigen ontwerp. U kunt uw wensen doorgeven via e-mail. Het beste is om uw ontwerp in SVG of PNG of PDF Bestand te sturen. 

Bij meerdere kleuren wordt er afhankelijk van het design gebruik gemaakt van meerdere lagen. Dit brengt ook diepte mee in het ontwerp waardoor dit mooier oogt. Indien u meer kleuren wenst dan op ons standaard ontwerp wordt er een meerprijs gevraagd per extra kleur/materiaal gebruik.

Kenmerken: 
  • 100% katoen #beschermmijnhuid #Oeko-Tex100
  • Stevige stof, voelt zacht aan, ringgesponnen
  • Grammage: 190msg #supersterk
  • Trendy pasvorm
  • Bewegingsvriendelijk
  • Kraag van trendy rib voor een moderne afwerking
  • Halsboord achteraan voor een fijne afwerking
Bedrukking T- Shirt ' Holy with a hint of Hood '- 15167

Bedrukking T- Shirt ' Holy with a hint of Hood '- 15167

19,95

Bedrukte t-shirt voor dames met de tekst 'Holy With a Hint of Hood; She is Strong' daarnaast.....